zaterdag 5 april 2008

Lid worden van de N-VA : een goede keuze

Help mee het Vlaanderen van morgen gestalte te geven. Word lid van N-VA!
Als lid van de Nieuw-Vlaamse Alliantie werk je immers in je gemeente, Vlaanderen en Europa vanuit een Vlaams-Nationale overtuiging mee aan een hechte, rechtvaardige, democratische en verdraagzame samenleving. Zo zet je je, ongebonden, rechtlijnig mee in voor het belang van zes miljoen Vlamingen.

Aansluiten bij de Nieuw -Vlaamse Alliantie kan op 2 manieren:
1. Vul uw persoonsgegevens in en geef dit aan de verantwoordelijke voor de ledenadministratie van N-VA Groot-Berlare: Marc Van Driessche vt6107595@versatel.be en stort uw lidgeld op de plaatselijke N-VA-rekening 647-0058071-58.
2. Rechtstreeks via het N-VA secretariaat, Liefdadigheidsstraat 39, 1210 Brussel. U betaalt het juiste bedrag op rekeningnummer 435-0315141-68 met vermelding ledenwerving.

Het lidgeld bedraagt:
12,50 euro als hoofdlid
5 euro als hoofdlid jonger dan 30 jaar
2,50 euro als bijlid (d.w.z. als tweede, derde, … lid uit eenzelfde gezin.)

Als N-VA lid ontvangt u gratis het Nieuw-Vlaams Magazine, het ledenblad met dossiers, interviews en een kijk achter de schermen van politiek Vlaanderen. Bovendien kunt u zich via http://www.n-va.be/ gratis abonneren over de standpunten en dossiers die de N-VA verdedigt.

Een N-VA-lidkaart geeft u spreek-en stemrecht . U wordt op de hoogte gehouden van alle plaatselijke en nationale acties. Op partijcongressen kan u steunen wat goed is en verbeteren wat volgens u fout is. Uw lidkaart is hiervoor de sleutel.

Als N-VA-lid ontvangt u tal van voordeelaanbiedingen( boeken,…) exclusief voor partijleden.
Dat men in de politiek geen vrienden zou hebben, klopt alvast niet voor de N-VA. Tijdens vergaderingen en activiteiten ontmoet u lokaal en nationaal veel nieuwe mensen. Partijgenoten die uw Vlaams-Nationale visie delen. Ideaal om een inspirerend netwerk op te bouwen.

Geen opmerkingen: